In memoriam Wim Rijkenbarg

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Wim Rijkenbarg.

Wim was meer dan 50 jaar actief lid van de v.v. Wolfersveen. Naast keeperstrainer was hij speler, elftalleider en hoofdtrainer. Tevens was hij betrokken bij de vele activiteiten van onze vereniging en bezocht hij samen met Janny vele wedstrijden van ons 1e elftal.

Onze gedachten gaan uit naar Janny, Peter, kleindochters en verdere familie.

Wim is overgebracht naar uitvaartcentrum Dennenlust, Kerkhoflaan 5 te Zelhem waar zondag 21 januari van 19.00 tot 19.30 uur gelegenheid is om afscheid van hem te nemen. De afscheidsdienst, voorafgaand aan zijn crematie, vindt plaats maandag 22 januari om 13.30 uur in de Van Baerzaal van crematorium Slangenburg, Nutselaer 4 te Doetinchem.

U kunt de familie condoleren zondag in het uitvaartcentrum en maandag na afloop van de afscheidsdienst in de koffiekamer van het crematorium.