Bloemenactie 2018

Van maandag 30 april tot en met zaterdag 5 mei houdt v.v. Wolfersveen haar jaarlijkse bloemenactie, bedoeld om de jeugdafdeling van de voetbalvereniging te ondersteunen. Dit jaar vindt dit voor de 27e keer plaats. Activiteiten en materialen voor de jeugd kunnen zo gefinancierd worden. Het is belangrijk om ook in de toekomst de jeugdafdeling goed te ondersteunen en de kosten voor het sporten niet te hoog te laten worden.

Net als voorgaande jaren is er weer veel keuze uit diverse soorten: Bacopa’s, Surfinia’s, Verbena’s, Petunia’s en Million Bells. Zo’n dertigtal vrijwilligers komen deze dagen met planten aan huis in Zelhem, Halle, Veldhoek, Varssel en Wolfersveen. Tevens is er zaterdag 5 mei een verkooppunt ingericht bij de ontvangruimte van de voetbalvereniging aan de Ruurloseweg. Van 09.00 tot 15.00 uur zijn daar de planten verkrijgbaar.