KNVB Shirtje ruilen

De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond bestaat in 2019 130 jaar, nadat het in 1889 is opgericht als NAVB (Nederlandsche Athletiek en Voetbal Bond), in 1895 over is gegaan in alleen een voetbalbond (NVB) en in 1929 het predicaat koninklijk heeft gekregen en de huidige naam KNVB draagt. In het kader van dit ‘jubileum’ is de bond een actie gestart om ‘shirtje te ruilen’ met alle ruim 2900 aangesloten voetbalverenigingen in Nederland. Vanochtend was V.V. Wolfersveen aan de beurt. Voorzitter Gradus Eenink reikte het shirt uit aan de KNVB, die samen met 2900 clubshirts in de campus van de KNVB in Zeist een mooie plek zou krijgen., en kreeg als ruil een oranje ‘KNVB-shirt’ met de jaartallen 1889-2019 erop vermeld.