Weken een leegheid en een onwezenlijke stilte

Beste Wolfersveen leden, en iedereen die betrokken is bij onze vereniging.

Het zijn bijzondere tijden zo midden april, en de natuur laat zich van zijn mooiste kant zien. Hoe anders ziet het leven er nu uit als gevolg van de corona crisis en de 1,5 meter maatschappij. Als ik van mijn huis uitkijk op de velden en de kleedlokalen zie ik al weken een leegheid en een onwezenlijke stilte. Naast het voetbal missen wij vooral de onderlinge sociale contacten, echter de gezondheid  van onze leden en hun dierbaren staan nu voorop.

Namens het bestuur wil ik jullie graag een hart onder de riem steken en een blijk van medeleven en belangstelling tonen,vooral voor de mensen die kwetsbaar, ziek of eenzaam zijn.

Inmiddels is het duidelijk geworden dat de competities voor de amateurs zijn beeindigd, jammer voor de teams die op kampioenskoers lagen, maar er zijn belangrijkere zaken op dit moment.

Als bestuur hebben wij die maatregelen genomen die noodzakelijk waren. De bloemenactie gepland in de eerste week van mei gaat dit jaar niet door. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn kunnen wij eventuele andere activiteiten weer gaan opstarten.

Houd vol, blijf gezond en steun elkaar.

Gradus Eenink