Willem te Nijenhuis en Henk Nijman ook volgend seizoen trainer bij v.v. Wolfersveen.

Willem te Nijenhuis en Henk Nijman zijn ook in het seizoen 2021/2022 trainer bij de heren en de dames van de v.v. Wolfersveen. Beide selectie,s gaven aan positief te staan bij een contractverlenging van beide trainers, waarna de zaken snel konden worden afgehandeld.
De financiele situatie van onze vereniging is ondanks de corona crisis stabiel te noemen. Dat komt mede doordat geen enkel lid de contributie heeft teruggevraagd, sponsors hun verplichtingen blijven betalen en personen die geld van onze vereniging krijgen een
korting op hun vergoeding aanbieden, en onze vereniging gebruik heeft gemaakt van de subsidie mogelijkheden van het rijk en de gemeente.
Nu onze kantine dicht zit hebben wij nog een aantal kratten bier te koop staan met een uiterste datum t/m maart 2021. Belangstellenden graag contact opnemen met Chris Schenzel.
Natuurlijk mist iedereen het wekelijkse samenzijn, mist iedereen de competitie en de strijd om de punten. Wij zien samen met jullie uit naar het einde van de lockdown. Blijf elkaar steunen.
Namens het bestuur,
Gradus Eenink