Total heeft een clubactie waarmee leden of andere betrokkene gezamelijk geld kunnen sparen voor een voetbal club. Voor deze actie heb je een Total Clubcard nodig. Deze kun je gratis krijgen bij een Total tankstation. Met deze Total Clubcard spaar je naast punten voor jezelf ook nog punten voor de voetbal vereniging. De punten die je spaart voor de voetbalvereniging worden dan aan het einde van ieder seizoen omgezet in een geldbedrag.

Hoe werkt het:

• Bij een total tankstation kun je gratis een Total Clubcard ophalen.
  • Tank daarna 1 keer bij een Total tankstation om de kaart te activeren.
  • Op de site van de Total Clubactie kun je dan je favoriete voetbalclub (Wolfersveen) aangeven.
  • Elke keer dat je nu bij een Total tankstation tankstation tankt en de Clubcard laat zien verdien je geld voor de voetbalvereniging.
  • Het totaal gespaarde bedrag voor de voetbalvereniging is te volgen op de website van de Total Clubactie.

Voor diegene die al gebruik maken van de Total Clubcard: De punten die naar de voetbalvereniging gaan zijn niet de normale punten, deze kun je gewoon blijven sparen. De punten die naar de voetbalvereniging gaan zijn extra punten.

Voor meer informatie of vragen kun je op de website van Total of bij Rick Hofman terecht.

Total_Logo