Speel mee voor onze club, en maak wekelijks kans op €100.000 euro.
De Vrienden Loterij is de loterij met een clubhart in Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de Vrienden Loterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor V.V. Wolfersveen!
Meespelen voor onze club is heel eenvoudig. Ga naarhttps://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=9217 , bestel direct uw loten en speel mee! Hierdoor speelt u mee met Vrienden Loterij en steunt u direct de club. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op 30.000 prijzen oplopend tot €100.000 euro. Voor slechts €2,05 speelt u mee.
V.V. Wolfersveen wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar de clubkas. Een makkelijke manier om V.V. Wolfersveen te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!
Wij wensen u alvast veel plezier en danken u hartelijk voor de steun aan V.V. Wolfersveen.
logo_vriendenloterij__regenboog_